logo de Stentor

Over de Stentor

De Stentor is in maart 2003 opgericht als een combinatie van onder meer de Apeldoornse Courant en de Zwolse Courant. Het verspreidingsgebied bevat onder meer Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Flevoland, Salland, de Veluwe en NW Overijssel. Met niet minder dan twaalf regio edities is De Stentor een krant die zich uitgesproken op deze specifieke regio’s richt, maar daarbij het grote internationale en nationale nieuws op de voet volgt.

De krant besteedt veel aandacht aan (regio-) sport waarbij de voetbalclubs PEC Zwolle en GA Eagles een prominente plaats innemen. Maar De Stentor staat, ondanks het feit dat het ook landelijk gezien een grote krant is, dicht bij haar lezers, wat onder meer blijkt uit de populariteit van de familieberichten.

De Stentor kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

 • testimonial

  Zeven jaar geleden kwam ik in mijn huidige woonplaats te wonen. Ik kende er niets en niemand. Ik abonneerde mij op de Stentor voor het regionale nieuws. Nu weet ik er soms nog meer over te vertellen dan een geboren en getogen plaatsgenoot. Bovendien komt het wereld nieuws ook nog eens goed gedoseerd binnen. Nee, ik wil de Stentor niet meer missen! 

  Lara (64), Coach

 • testimonial

  Wat mij met name aanspreekt aan de Stentor is het heldere onderscheid tussen landelijk, regionaal en wereldnieuws. Verder een zeer duidelijke opzet van de site.

  Michel (42), Marketing Communicatie

 • testimonial

  Ik heb een abonnement genomen op de Stentor en ben daar heel blij mee. Superleuk omdat er zoveel regionaal nieuws in staat. Je blijft hierdoor op de hoogte van het wel en wee in je eigen omgeving. Onder het genot van een kopje thee neem ik de rust om de krant te lezen. Heel fijn dat deze krant ook in zeer begrijpelijke taal is geschreven, ik heb nog nooit zoveel over de politiek gelezen en begrepen als de afgelopen tijd. 

  TChrista (50), Thuiszorg

de krant van vandaag

De krant van vandaag

Wilt u deze krant vandaag al helemaal lezen?
Word nu abonnee, maak uw login aan en lees vandaag al op uw PC. Of download de app en lees direct overal op uw smartphone of tablet!