logo de Stentor

Over de Stentor

De Stentor is in maart 2003 opgericht als een combinatie van onder meer de Apeldoornse Courant en de Zwolse Courant. Het verspreidingsgebied bevat onder meer Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Flevoland, Salland, de Veluwe en NW Overijssel. Met niet minder dan twaalf regio edities is De Stentor een krant die zich uitgesproken op deze specifieke regio’s richt, maar daarbij het grote internationale en nationale nieuws op de voet volgt.

De krant besteedt veel aandacht aan (regio-) sport waarbij de voetbalclubs PEC Zwolle en GA Eagles een prominente plaats innemen. Maar De Stentor staat, ondanks het feit dat het ook landelijk gezien een grote krant is, dicht bij haar lezers, wat onder meer blijkt uit de populariteit van de familieberichten.

De Stentor kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

 • testimonial

  Mede door de krant is mijn blik op de wereld voortdurend "open" gebleven. Alle mogelijke informatie wordt via de media in hoodlijnen op me afgevuurd, maar dankzij de verdieping en achtergrondinformatie wordt mijn interne filter om echt van nep te onderscheiden steeds fijnmaziger. Door zowel regionaal als nationaal en internationaal nieuws blijf ik bij de tijd en is er volop stof tot nadenken geboden. Waarheden bestaan niet, maar worden wel als zodanig de wereld ingeslingerd. Het is goed om die zogenaamde waarheden te ontkrachten. Opinies belichten waarheden van verschillende kanten en bieden daarmee meer houvast dan welke waarheid ook!

  Kees (63), Voormalig directeur basisonderwijs

 • testimonial

  We hebben De Stentor de papieren versie maar ook de digitale versie. Deze digitale versie is echt geweldig. Hiermee kan ik overal en altijd De Stentor lezen.

  Jan (55), CEO engineeringsbedrijf

 • testimonial

  Ik vind de hele krant fijn om te lezen. Begin altijd eerst met het gedeelte Salland voor het plaatselijke nieuws. Een goed begin van de dag (samen met mijn kopje koffie).

  D. Peppelenbos, Raalte

de krant van vandaag

De krant van vandaag

Wilt u deze krant vandaag al helemaal lezen?
Word nu abonnee, maak uw login aan en lees vandaag al op uw PC. Of download de app en lees direct overal op uw smartphone of tablet!